keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Söpöilyä

Tasan kolmen viikon päästä meillä on rakenneultra, jossa vihdoin saamme tietää vauvan sukupuolen. Toivottavasti tyyppi ei sitten istu jalat ristissä kainoilemassa. Tällä mammalla on nimittäin paha vauvanvaate-kuume, joka kaipaa purkautumista!

Ehdin alkuviikon työmatkan aikana kipaista läheiselle ostarille ja meinasin sortua ostamaan toinen toistaan suloisempia lastenvaatteita sveitsiläisillä hinnoilla. Vauvanvaatteet ovat niin söpöjä (ainakin suurin osa).. Mutta kun ei tiedetä vauvan sukupuolta. En halua ostaa vaatteita, jotka ovat tavallaan "väärälle" sukupuolelle. Tosin, en kannnata sitäkään, että tyttölapselle ostetaan pelkkää vaaleanpunaista ja poikalapselle pelkkää vaaleansinistä, mutta ne  neutraalit vaatteet olivat jotenkin tylsiä. Olisi ihana löytää kivoja keltaisia, harmaita, ja oransseja vaatteita ilman selkeitä tyttö tai poika elementtejä niissä.

Uusia ihania tuttavuuksia minulle olivat merkit Petit Bateau, Mayoral (ja erityisesti Mayoral Chic), sekä Sveitsin oma Frilo, joka valmistaa suloisia neulevaatteita.  Vaikka olinkin suunnitellut ostavani lapselle kaikki vaatteet käytettynä, näitä katsoessa tekee mieli kaivaa luottokortti esiin ja alkaa nettishoppailemaan!

Mayoral - Kuva Pinterest

Mayoral - Kuva

Petit Bateau - Kuva

Petit Bateau - Kuva

Frilo - Kuva

Jostain syystä suurin osa näistä vaatteista on tytöille.. Tytöille on vain niin paljon ihania vaatteita. Meillä on ollut maha-asukista poikaolo, mutta muutaman viikon päästä tämä tosiaan selviää. Ja sitten päästään shoppailemaan..!

4 kommenttia:

 1. Mä olin 110% varma pojasta ja kerkesin ostaa jo pari pientä vaatetta jotka oli enemmän pojalle suunnattuja... No kuinkas kävikään :D Tyttöä on luvattu nyt 3 kertaa, että jospa se nyt olis se tyttö kuitenkin... ja ai että kun pääsi shoppaileen <3 Mayoralin mekkoja on jo kaapissa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sen takia en enää luotakaan "oloon".. :-D

   Poista
 2. Aaah ihania vaatteita! :) Me ei aiota selvittää sukupuolta, joten neutraalia ens alkuun ja tammikuun aleihin shoppailemaan! ;-) Mulla on tosin ollut poikaolo, samoin kun sulla. Mutta oishan se aika ihanaa jos sieltä tyttö putkahtaisi niin saisi ostaa kaikkia ihania mekkoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tytöille voi ostaa kaikkea söötti hempeilyä, pojille enemmän traktori- ja auto-paitoja. ;-)

   Poista