tiistai 2. syyskuuta 2014

Raskausviikko 15

Raskausviikko 15 alkoi ja olo olisi mitä mainioin jos flunssa vihdoin hellittäisi. Mulla on ilmeisesti olematon vastustuskyky, sillä sain nuhan/flunssan ystäväni lapselta lapsenvahtikeikalla. Onneksi pystyin lepäilemään loppuviikon, ja pääsin kuin pääsinkin kuitenkin viikonloppulomalleni Berliiniin ystäväni luo. 

Hormonitasosi tasaantuu pikku hiljaa, joten useimmat raskausoireista vähentyvät. Kehosi käyttää kaksinkertaisen ajan syömäsi ruoan sulattamiseen. Lisäksi suolistosta imeytyy kaksinkertainen määrä nestettä. (vau.fi)

Ihon kunto onkin pikkuhiljaa parantunut viimeisen parin viikon aikana, eikä enää tarvi pelätä aikuisiän aknen puhkeamista. Naama kuitenkin kiiltää kuin kesäyön järvenpinta, joten puuteria ja muuta tulisi lisätä pitkin päivä. Jos jaksaisi. 

Maha on tuntunut kummallisen pingottuneelta (johtuen varmaan viikonlopun ylensyönnistä Berliinissä) ja normaaliannostenkin syöminen aiheuttaa kummallisen ähkyn olon. Toisaalta hyvä, aamiaiseksi voin syödä pelkkiä terveyssmoothieita kuolematta nälkään toimistolle päästyäni. Vettä pitäisi juoda enemmän, mutta maha pingottuu niin ettei vesikään tunnu mahtuvan. Ja sitten pitää taas rampata entistä useammin vessassa..

Nami, Berliinin herkut..

Maha ei tosiaan ole niin iso kuin miltä se näyttää tuossa ylemmässä kuvassa, vaikka mahassa löllyääkin edelleen Berliinin herkut. Sivultapäin katsottuna näkyy hiukan pyöreyttä, kuin pientä keskivartalolihavuutta. Housujen nappia olen jo joutunut pitämään auki muutaman viikon, ja napin ympärillä on kuminauhahässäkkä pitämässä housuja jotenkuten päällä. Luulisin että parin viikon päästä on aika siirtyä ns. mammahousuihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti