perjantai 12. syyskuuta 2014

Raskausviikko 16 ja kaappien tyhjennystä

Raskausviikko 16 on melkein ohi ja vatsa alkaa jo pullottamaan vaatteiden alta - erityisesti ruokailun jälkeen. Ihan kuin vauva majailisi vatsalaukussani ja yhteistila käy pienemmäksi viikko viikolta. Lounaaksi riittää pieni salaatti ja iltapäivän kaksi isoa mandariinia saavat aikaan suuremmoisen ähkyn.. Onneksi flunssa on hellittänyt ja olen päässyt urheilemaan. Päätin yrittää pyöräillä ainakin kaksi kertaa viikossa töihin - aamun hyötyliikuntaa vaikka etäisyys on vain 7km suuntaansa.

Mahan kasvaessa varustautuminen vauva-arkeen on koko ajan selkeämmin mielessä. Pohdin miten mahdutaan meidän pieneen vuokrakaksioon, minne laitetaan vaunut (ja mitkä vaunut hankitaan??), mihin laitetaan pienen ihmisen vaatteet, lelut ja muut tarpeelliset. Olisi ihana suunnitella sööttiä lastenhuonetta ja miettiä mitä kaikkea ihanuutta voitaisiin hankkia, mutta kun ei pysty, ei mahdu. Ollaan aloitettu omien vaatteiden ja  tavaroiden karsiminen viemällä tarpeettomia kirppikselle. Mama viettää tänään vapaapäivää, joten kuskasin kaksi matkalaukullista vaatteita ja muuta pientä Kaivopuiston Kaivarin Kanuuna -kirppikselle. Jos siis liikut Kaivarin suunnalla seuraavan viikon aikana, meillä on tarjolla hyväkuntoisia merkkivaatteita ja kenkiä. ;-)Raskausviikosta 16 sanotaan seuraavaa: 

"Naiset, jotka ovat synnyttäneet saattavat tuntea ensimmäiset pienet liikkeet. Jos tämä on ensimmäinen lapsesi, voi mennä vielä muutama viikko ennen kuin tunnet mitään."

Olen yrittänyt kuunnella mahaa, mutta luulen että mahan mulina on enemmänkin suoliston ääniä kuin lapsen liikkeitä. Aamun kuvasta näkyy kuinka pieni pallontapainen on muodostumassa, mutta toistaiseksi mahdun vielä vanhoihin vaatteisiini. Onneksi, suunnataan viikonlopuksi Etelä-Ranskaan miehen ystävän häihin enkä olisi todellakaan ostanut niitä varten mitään raskausjuhlamekkoja.


1 kommentti:

  1. Toivottavasti kirppis tuottaa tulosta!
    Itse yrittänyt myydä nettikirppiksillä, huutarissa yms mutta laihoin tuloksin, taitaa huono markkinatilanne vaikuttaa kirpparikamaankin, tai ainaki mun kamoihin :D ennen mennyt ihan hyvin...! Toivottavasti pääsis ylimääräsestä kamasta eroon :)

    VastaaPoista