maanantai 22. helmikuuta 2016

Sunnuntai Sea Lifessa

Kävimme sunnuntaina koko perheen voimin Sea Lifessa. Se oli minulle ja Abulle ensimmäinen kerta akvaariossa, mies oli ennättänyt käydä siellä jossain vaiheessa.

Abu näytti tykkäävän vedenalaisesta maailmasta ja sen asukkaista. Sinisenä hohtavat altaat ja niiden värikkäät kalat houkuttelivat pojasta useammankin kiljahduksen ja hymyn. Isot kalat olivat jännittäviä ja värikkäät kalat hassuja. Myös tiloihin rakennettu maanalainen maailma - veden lorina, roikkuvat kasvit, luolia muistuttavat kivet, ja hämäryys - selkeästi kiehtoi pientä kävijää. Abu ihmetteli kasveja ja yritti ottaa niistä kiinni. Yhtä hauskaa oli päästä kävelemään pitkin polkua ja katsella muita lapsia. 

   
SeaLife oli itsellekin mielenkiintoinen paikka. Meren alla kuhisee yhtä sun toista hassunhauskan näköistä kalaa ja ötökkää. Vedenalainen maailma on kaunis, myös SeaLifessa vaikka oikea on aina parempi. Värikkäitä trooppisia kaloja katsellessa tuli ikävä häämatkallemme ja upeisiin snorklausmaisemiin... 


Ainoa heikko kohta vierailussamme oli SeaLifen kahvila. Suomessa jotenkin onnistutaan tekemään kahviloista ja ravintoloista ankeita liukuhihnapaikkoja, jotka muistuttavat laitoskeittiötä. Palvelua ei ole koskaan, vaikka tiskin takana olisi parikin työntekijää ja asiakkaita yhtä vähän. Työntekijät mieluummin juoruilevat omia juttujaan kuin palvelevat asiakkaita. Palvelukulttuuri Suomeen! 

Noh, loppuankeudesta huolimatta sunnuntain reissu oli tosi kiva ja onnistunut. Koko perhe tykkäsi kaloista ja kivasta vedenalaisesta ympäristöstä. Ensi vuonna mennemme varmasti uudestaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti