sunnuntai 28. helmikuuta 2016

BoostCamp - äidin hyvinvointiviikonloppu

Kun Abu oli vauva, sanoin miehelle että ennen töihinpaluuta haluan viikonlopun mittaiselle jooga- tai muulle urheiluviikonlopulle. Tarvitsen omaa hyvinvointiaikaa ja oman viikonlopun jolloin rauhoittua ja nauttia itsekseni. Töihin meno ei nyt ole ihan nurkan takana, mutta hyvinvointiviikonloppu on !

Ilmoittauduin ns. bootcampille, vaikka meno taitaa siellä enemmänkin painottua hyvinvointiliikuntaan kuin veren maku suussa hikoilemiseen. Suomalainen GoodBoost järjestää hyvinvointi- ja urheiluviikonlopun eteläisessä Suomessa. Se toimii tällaiselle pikkulapsen vanhemmalle todella mainiosti - ei tarvitse lähteä lentomatkan päähän ulkomaille ja olla pitkään erossa Abusta.

BoostCamp-viikonloppu sisältää kaiken, paitsi matkat kohteeseen. Majoituksen, ruuan, välipalat ja urheilut. Viikonloppu ei (pelkästään) ole ryppyotsaista rutistamista, vaan siihen sisältyy joogaa, meditaatiota, venyttelyä, ja saunomista. Toki hikikin virtaa ja syke nousee HIIT- ja Tabata-treeneissä. 

En malta odottaa omaa viikonloppua! Pääsen nauttimaan keväisen Suomen maisemista ja panostamaan omaan hyvään oloon. Hintakin on todella kohtuullinen, koko viikonloppu, sisältäen kaiken, kustantaa 189€! 
Kuka lähtee mukaan?

Lisätietoja: BoostCamp 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti