tiistai 23. helmikuuta 2016

Öinen yllätys, yöks

Saatiin aamulla klo 04.30 hieno yöllinen yllätys.. Abu oli oksentanut sänkyynsä, ja päällensä. Tyyppi ei tosin ollut moksiskaan vaikka unipussi oli haisevassa sotkussa, vaan jokelteli siinä iloisesti ja ilahtui kun kummatkin vanhemmat olivat yhtäkkiä hereillä. 

Onneksi olin juuri lukenut eräästä blogista perheen vatsatautiepidemiasta, ja saanut sieltä hyvät vinkit tilaiteeseen. Vuorasin Abun sängyn parilla pyyhkeellä - jos uusi vahinko sattuisi saisin pyyhkeen kääräistyä suoraan pesuun, ja alla odottaisi uusi puhdas pyyhe. Kun vaatteet ja lakanat oli vaihdettu, laitettiin Abu takaisin petiin. Poika oli vähän hämmentynyt, että vieläkö pitäisi mennä nukkumaan. Äidin ja isän kanssa oli niin kiva olla heti aamusta. Onneksi poika rauhoittui nopeasti nalle kainalossaan. Itse en saanut unta kuin vasta pitkän ajan päästä kun jännitin, koska taas joudutaan siivouspuuhiin. 

Poika heräsi normaaliin aikaan aamulla, normaalisti iloisena ja hymyilevänä. Aamiainen maittoi suhteellisen hyvin, ja lounastakin syötiin normaalisti. Ehkä poika on saanut miehen supervastustuskyvyn geeneissään...? Miehen kaikki sairaudet nimittäin kestävät vain 1-2 päivää ja sitten tyyppi pomppaa sängystä terveenä kuin pukki. Ehkä se malarian ja muiden eksoottisten tautien sairastaminen on vaikuttanut positiivisesti vastustuskykyyn...

4 kommenttia:

 1. Voi ei, teillekin rantautu tuo maailman kamalin tauti! Toivottavasti tosiaan noin helpolla pääsitte siitä, meillä kiersi kaikki kun iski päälle.

  Psst, oliko tarkotus kirjottaa Abun nimi (oletan et oikea nimi) tohon alkuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt on mieskin kanveesissa.. Tosiaan maailman inhottavin tauti, varsinkin lasten kanssa jotka ei yhtään voi kontrolloida minne oksentaa.. :-/
   Heh, olen pitänyt blogia anonyymina ja suojannut myös pojan oikeat tiedot. Käytetään jatkossakin lempinimeä. ;-)

   Poista
  2. Juu mä ajattelinki et vahinko kävi tossa nimi asiassa. Itteki yritän suojata mahdollisimman hyvin tytön tiedot ja nimeä en tuu kanskaan julkaseen omassa blogissa.

   Onneki oksutauti on monesti nopsaq ohi niin ei tarttr kauaa kärvistellä vaikka ne tunnit tuntuukin tosi pitkälle.. Menikö Abulla helposti tauti ohi?

   Poista
  3. Abun tauti onneksi jäi tuohon yölliseen sotkuun. Onneksi! Poika on toisaalta nukkunut niin huonosti, etten voi olla miettimättä johtuuko se taudista vai ei..

   Poista