torstai 30. lokakuuta 2014

Mammamuotia

Same woman. New curves. Eli mitä laittaa päälle raskausaikana.  
Haluan näyttää edelleen itseltäni, vaikka etuosaan ilmestyikin tynnyri. Haluan myös näyttää hyvältä ja kulkea muissakin vaatteissa kuin verkkareissa. Tarvitsen siis uusia vaatteita, en toivottavasti montaa tai paljoa, mutta tarvitsen hameita joiden helma ei lyhene vatsan kasvaessa ja housuja jotka eivät purista suurenevaa mahaa. Ongelmana on vain mistä löytää hyvännäköisiä äitiysvaatteita?

Raskaus kestää vielä toiset 17 viikkoa. Se on pitkä aika viettää puristavissa ja liian pienissä vaatteissa (eikä varmaan onnistukaan), mutta liian lyhyt investoimaan suhteettomasti uusiin vaatekertoihin. Tähän asti olen selvinnyt mekoilla ja omilla farkuillani, jossa on nappi auki, mutta nyt the boy alkaa kasvaa siihen tahtiin että tarvitsen uusia ratkaisuja. 

Selailin inspiskuvia netistä ja tajusin kuinka vähälläkin vaivalla voi näyttää hyvältä myös raskaana ollessa. Tarvitaan vain pari trikoopuseroa, muutama joustava mekko ja äitiyshousut, joiden kanssa voi yhdistellä neuleita, jakkuja ja takkeja. Sekä huiveja, koruja ja käsilaukkuja. Onneksi väljät puserot ovat edelleen muodissa.
Kuva
Kuva

Kuva
Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti