perjantai 10. lokakuuta 2014

Uutisia ultrasta

Keskiviikko oli tärkeä päivä -  oli aika taas kurkkia mahan sisälle. Jännityksestä ja meidän pienestä hermoilusta huolimatta kaikki meni hyvin ja vauvalla näyttää kaikki olevan normaalisti. Kätilö kävi vuorotellen läpi kaikki vauvan osat, kertoili mitä osia katseli (koska itse en jossain vaiheessa erottanut mikä on jalka ja mikä on käsi) ja miten kaikki näyttää normaalilta. Huh! Aika pitkään tutkailtiin vauvan sydäntä ja aloin itse jo hermoilemaan onko jotain pielessä, mutta onneksi sydänkin näytti normaalilta ja veri virtasi hyvin kummassakin kammiossa. 

Tyyppi halaili mun selkärankaa ja istui jotenkin hassusti kippurassa jalkojensa päällä, joten kätilö joutui tönimään pientä siirtymään useampaan otteeseen. Tämän takia ei myöskään saatu kovin selkeää kasvokuvaa pienestä, mutta saatiin sentään tarkistettua kaikki tärkeimmät osat. Mies sanoi jälkeenpäin, että alkoi jo hermostumaan hoitajalle kun useampaan otteeseen tökki lasta ultrauslaitteella siirtymään. Kuulemma ärsytti se toisen töniminen ja unen häiritseminen. ;-)

Saatiin myös vastaus siihen toiseen asiaan - vauvan sukupuoleen. Vaikka vauva olikin hassussa asennossa, kätilö sai zoomattua jalkoväliin. Kuten ajateltiin, meille on syntymässä pieni POIKA!

Kuva


Kuva

4 kommenttia:

  1. Onnea poikalupauksesta! <3 Kiva kuulla että kaikki hyvin.

    VastaaPoista
  2. Oikeassa olitte, onnea pojasta! Ja mikä tärkeintä, kaikki hienosti pikkumiehellä :)

    VastaaPoista