perjantai 5. kesäkuuta 2015

Lastenhuone!

Tämä viikko on mennyt hujauksessa, remontoidessa. Ostimme ensimmäisen oman kotimme! Tähän saakka olemme asuneet vuokralla, mutta lapsen saamisen myötä nykyinen asunto on käynyt meille tosi ahtaaksi. Nyt saamme vihdoin lisätilaa ja Abu kauan kaivatun lastenhuoneen!

Lastenhuone

Pidämme huoneen neutraalin sävyisenä, emmekä maalaa seiniä vaaleasinisiksi tai laita muutakaan "lastenhuonemaista" sinne. Luultavasti ostamme kuitenkin joitain sisustustarroja, jotka on helppo laittaa seinään mutta myös poistaa. Lastenhuone tulee toimimaan alussa myös toimistotilana, koska Abu ei kuitenkaan tule nukkumaan yksin huoneessaan vielä muutamaan kuukauteen. 

Asunto on hyvässä kunnossa, mutta päätimme kuitenkin maalata asunnon seinät ja hioa parketit ennen muuttoa. Asumisen jäljiltä jää aina jälkiä, ja uuteen kämppään on kivempi muuttaa kun asunto on freesattu maalilla. Pieneltä vaikuttava projekti on kuitenkin vienyt paljon aikaa ja rahaa - varsinkin maalauksen esivalmistelut. Lattiat, ovet, pistorasiat ja muut pitää suojata ennen kuin maalaus edes alkaa. Onneksi apuna ja konsulttina on ollut isäni, kokenut remontintekijä. Mies on sopivasti ollut työmatkalla taas tämän viikon ja palaa vasta maanantaina... Abu on ollut remonttivauvana paikalla ja onneksi nukkunut muutaman pidemmän päikkärin, jotta olen saanut käteni vapaaksi maalaamista varten.

Remontti jatkuu vielä ensi viikolla maalauksilla ja ennen juhannusta hiotaan parketit. Toivottavasi pysytään aikataulussa, ettei tule paniikkimuutto kesäkuun lopussa!

2 kommenttia: