lauantai 6. kesäkuuta 2015

Aamuvirkut

Abu herää nykyisin joka aamu kuudelta. En tiedä johtuuko se ulkona paistavasta auringosta vai unirytmistä, mutta meillä alkaa juttelu ja levoton hyörinä jo aikaisin. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että vanhemmatkin heräävät... ja erityisesti minä. 

Aiemmin sain Abun aina tainnutettua uneen tissillä. Nyt sekään ei onnistu vaan poika venkoilee levottomasti kunnes päästään ylös sängystä. Niinpä... sängyssä on niin tylsää! Onneksi päivän ensimmäiset energiat saadaan kulutettua jo tunnin kuluttua heräämisestä ja päästään kaikki takaisin sänkyyn. Minä en vain enää saa nukuttua..

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Meillä oli sama ongelma, kun oltiin isovanhemmilla viikko yökylässä. Omassa kotona nukutaan aina kahdeksaan, ja olen itse mieltänyt, että tässä apuna on makkarissa oleva 100% pimennysverho. Kannattaa kokeilla. Meidän on ostettu eurokankaasta ja on vieläpä aika hienokin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuteen kämppään täytyy tosiaan hankkia kunnolla pimentävä verho.. Kuudelta aurinko paistaa jo niin että sälekaihtimista huolimatta makkarissa on valoisaa.

   Poista
 2. Meillä oli myös sellainen vaihe, kun tahtoi ylös aikaisin, mutta kuitenkin oli tunnin sisällä uudelleen nukkumaan menossa. Loppui jossain välissä kun antoi pulista omassa rauhassa meijän välissä ja nykyään heräilee hyvänä päivänä kymmenen aikaan ja normaalisti ollaan hereillä 8 aikaan, riippuen mihin aikaan ollaan päästy yöunille :) Toivottavasti teilläkin kohta jatketaan vähän pidempään unia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki vauvan elämässä taitaa olla yhtä vaihetta.. ;-)

   Poista