sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viimeinen aikuisten matka 18 vuoteen?

Muutama lukija taitaa muistaa minun maininneeni, että olimme viime viikonloppuna aikuisten kaupunkilomalla Wienin joulumarkkinoilla. Vietimme pidennetyn viikonlopun Wienissä mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa. Wienillä on oma paikkansa muistoissani - täällä vietin osan elämäni parhaimmista kuukausista. Jouluinen matkamme oli ensimmäinen paluu kaupunkiin sitten kevään 2007 vaihdon. 

Perjantain lähtö oli aika stressaava - ensimmäinen kunnon lumisade iski juuri iltapäiväruuhkaan ja normaali 35 minuutin ajomatka lentokentälle venyi yli tuntiin. Selvittiin kuin ihmeen kaupalla ajoissa kentälle, turvatarkastuksen läpi ja koneeseen ilman myöhästymisiä. Siellä sitten istuttiinkin seuraavat reilut 2.5h odottamassa lähtölupaa. Lyhyestä 2.5 tunnin lennosta tulikin pidempi istumisputki, jolloin maha ja häntäluu alkoivat protestoimaan pitkää matkaa. Menomatka taisikin olla viikonlopun rankin osuus, mutta muuten selvisin yllättävänkin hyvin päivien kävelyistä ja seisomisista.

Menomatkalla tuli mieleeni, että onko tämä tosiaan viimeinen aikuisten matka seuraavaan 18 vuoteen? Todennäköisesti ei - emmeköhän saa mahdollisuuden lähteä jollekin lyhyelle reissulle muutaman vuoden kuluttua. Eikö vain??


Äitiysblogi

Äitiysblogi

Raskausblogi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti