perjantai 14. marraskuuta 2014

Olisipa ihanaa..


... nukkua vatsalla. 
... juoda lasi tai kaksi virkistävän kuplivaa skumppaa herkkubrunssilla.
... syödä herkullisen kylmää ja tuoretta mätiä ja kylmäsavulohta.
... lähteä pitkälle ja reippaalle juoksulenkille. 
... mahtua pikkumustaani joulun juhlissa.
... lähteä baariin drinkeille ja tanssimaan. 15 viikkoa jäljellä!5 kommenttia:

 1. Kaikkia ei voi saada, jos haluaa vauvan. Vauvat eivät ole nukkeja, jotka ovat hiljaa ja nukkuvat. Ne itkevät ja kitisevät. Lapset aiheuttavat muutakin harmia, joten siihen voi varauta noin 18 vuotta eteenpäin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, elämä lasten kanssa on varmasti rankkaa, mutta antoisaa. Eikai niitä lapsia muuten hankittaisi. ;-) Puhunkin lähinnä nyt tämän hetken olotilasta.. ja miten tällä hetkellä kaipaa niitä arjen pikku herkkuja ja hemmotteluja.

   Poista
 2. Ihme ja kumma näin raskaana ollessa en kaipaa mitään, ei ole vaikuttanut arkeeni niin paljoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tämä joulun lähestyvä juhlakausi nostaa erilaisia ajatuksia pintaan.. Meillä perheessä on aina herkuteltu kalaruuilla jouluna ja nyt tänä vuonna joudun jättämään osan syömättä. Pikkujoulukausi on juuri tätä aikaa, jolloin tekisi mieli juhlistaa lomakautta lasillisella viiniä tai skumppaa. :-)

   Poista
 3. Sanoisin myös, että nauti vaan tämän hetkisestä vapaudestasi, nuku ja tee kaikkea sallittua kivaa. Kun vauva on syntynyt, on ensimmäiset kuukaudet yleensä todella rankkoja. Valvominen, huoli vauvasta, päivät täynnä kakkaa ja rinnat täynnä maitoa ym. ym. Eli sinänsä ei ehkä kannata laskea viikkoja raskauden päättymiseen vaan iloita tästä hetkestä. Lapsia ei myöskään hankita, niitä saadaan.

  VastaaPoista