maanantai 24. elokuuta 2015

Maalla on mukavaa

Parasta äitiyslomalla olemisessa on se, että myös keskellä viikkoa voi tehdä mitä haluaa. Niinpä pakkasin lapsen ja autollisen tavaraa ja lähdimme Abun kanssa maalle vanhempien seuraksi. Tällaiset aurinkoiset päivät täytyy käyttää maaseudulla auringonpaisteessa eikä kuumassa kerrostaloasunnossa hikoillen. 

Otettiin Abun kanssa iisisti - saunottiin, ulkoiltiin, köllöteltiin auringossa ja nukuttiin. Abu nukkui ennätykselliset 7 tuntia putkeen, välillä 20-03 ! Ilmeisesti raikas ulkoilma ja sauna tekivät tehtävänsä ja poika nukkui hyvin omassa pinnasängyssään. 

Samalla reissulla poika täytti jo 7 kuukautta ja pääsin taas ihmettelemään miten tyyppi kasvaa silmissä. Meidän poitsu on siirtynyt jo isojen poikien syöttötuoliin (heihei Stokke Newborn..), syö valtavia ruoka-annoksia (kasvavan pojan kyltymätön ruokahalu alkoi jo nyt), tykkää tuijotella muita vauvoja (pitää ilmeisesti käydä enemmän leikkipuistossa tutustumassa lapsiin), ja on superinnoissaan uimisesta (vauvauinti alkoi viime viikolla!).   

Jos säätila jatkuu edes jotenkin siedettävänä, voidaan lähteä seuraavallakin viikolla maaseudun rauhaan. Abu tykkää, äiti tykkää ja isovanhemmat tykkäävät. Maalla on mahtavaa!
1 kommentti: