torstai 7. toukokuuta 2015

Uusi tuoli

Ostettiin Hulluilta Päiviltä valkoinen Stokken Tripp Trapp syöttötuoli ja huhtikuun kantistarjouksista siihen sopiva Newborn-istuin. Mun on pitänyt esitellä tuoli jo aiemmin, mutta päivät ovat menneet kaikenlaisessa muussa hulinassa. Tuoli on ollut päivittäisessä käytössä jo muutaman viikon. Nyt Abukin istuu samalla tasolla meidän kanssa ruokailujen aikana ja voi katsella mitä vanhemmat tekevät. 

Olin alkuun hiukan epäileväinen Stokken Newborn istuimesta - onko Abu siihen jo liian iso ja kuinka pitkään istuimelle on lopulta käyttöä. Stockmannilta löydettiin Newborn hyvällä kantishinnalla ja päätettiin ostaa se; soseiden maistelu onnistuu paremmin kunnollisella tuolilla. Abu ei muutenkaan viihdy kovin pitkään perinteisessä BabyBjörnin sitterissä lattiatasolla, varsinkaan silloin kun me istumme ruokapöydän ääressä syömässä. Lisäksi toivomme, että sitterissä istuu myöhemmin myös Abun pikkusisko tai -veli.


Tuoli tuntuu jämäkältä täyspuiselta laatutuolilta, jonka pitäisi kestää käytössä vuosia. Tuolin kokoamisessa taisi mieheltä mennä vajaa tunti ja valkoinen Newborn-istuin napsahti kätevästi kiinni uuden tuolin selkänojaan. Tuoli on ollut tosi kätevä ja aamuisin Abu istuu siinä katselemassa aamiaisen syömistä. Ainoa kritiikki tulee tuolin mukana tulevasta päällysteestä; kangas on jotain sellaista materiaalia, että kaikki pienemmätkin karvat jäävät siihen kiinni. Kun aloitetaan soseiden maistelu, täytyy päällinen suojata harsolla tai jollain kankaalla, vaikka sen saakin pestyä. 


Abun tuoli on päässyt aitiopaikalle ruokapöydän päätyyn, sieltä pikkumies katselee leikkikaareen kiinnitettyä soivaa hauvaa - ja imeskelee sen korvia. Mies osti koiran lähinnä sänkyyn unettajaksi, mutta kiinnitettiin se Newborniin paremman lelun puutteessa. Siihen koira jäi roikkumaan, mutta musiikkilelu on hyvä viihdyttäjä ruokailuiden ajaksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti