sunnuntai 17. toukokuuta 2015

365 päivää

Tänään on tasan 365 päivää siitä kun sanoin alttarilla tahdon. Vuosi sitten seisoimme Johanneksen kirkossa papin edessä ykköset yllä ja juhlimme häitämme Kulosaaren Kasinolla ystävien ja sukulaisten kanssa. Kirjoitin häävalmisteluista omaa blogia ja nyt hääblogia lueskellessa on vaikea kuvitella kaikesta siitä olevan vain vuosi... Ensimmäiseen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia, joista suurin on raskaus ja Abun syntymä. Tulin raskaaksi yllätysnopeasti häiden jälkeen ja suurin osa vuodesta on kulunut vauvaelämään valmistautuessa tai vauva-arjessa.

Tämä toukokuun sunnuntai oli yhtä aurinkoinen kuin juhlapäivämme vuosi sitten ja lähes yhtä lämmin. Mies oli hoitanut Abua yön yli ja sain itse nukkua ruhtinaalliset 6 tuntia putkeen. Aamun herätyksen jälkeen sain mieheltä punaisen ruusun ja lahjan. Kuulemma tulen saamaan jokaisena hääpäivänä jokaiselta vuodelta ruusun - tänä vuonna siis vain tämän yhden. Hääpäivän lahjaksi sain ihastuttavat helmikorvakorut... ne samat joista olin vinkannut miehelle aiemmin!


Aamun lahjojen vaihdon jälkeen kävelimme ravintola Sunniin Senaatintorille brunssille. Sunn on ihana ravintola, josta on esteetön näkymä aurinkoiselle Senaatintorille. Brunssi on kiva sekoitus aamiaistarpeita ja ruokaisampia salaatteja, joiden jälkeen voi poistua maha täynnä jatkamaan sunnuntain puuhia. Näin lapsiperheenä oltiin tietysti ajoissa liikenteessä, joten päästiin rauhalliseen aikaan syömään. Abu tietysti heräsi vaunuissa heti kun saatiin lautanen lastattua herkuilla... Onneksi olemme kummatkin jo oppineet syömään yhdellä kädellä! Päivä kului arkiseen tyyliin kotona ja ulkona Abun kanssa päiväunikävelyllä. Illalla lähdimme vielä Bulevardille ravintola Gaijiniin aikuisten illanviettoon, kun äitini pääsi vahtimaan Abua muutamaksi tunniksi.

Ensimmäistä hääpäivää ei päästy viettämään kovin erikoisella tyylillä - emme olisi voineet jättää Abua vielä näin pienenä moneksi tunniksi kenenkään hoitoon. Hääpäivä oli meille kuitenkin tässä elämäntilanteessa täydellinen. Päivä päättyi täydelliseen auringonpaisteeseen täydellisessä seurassa.<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti