perjantai 5. joulukuuta 2014

Unboxing - äitiyspakkaus

Äitiyspakkaus saapui kotiin! 
Haettiin valtava pakkaus viime torstaina ja alettiin kuorimaan sisältöä esiin. 


Talvivauvalle lämmikettä
Laatikosta paljastui valtava määrä tavaraa.. en ollut edes tajunnut miten paljon vaatteita ja tarvikkeita valtio meille äideille lahjoittaa. Oli pakko lähettää miehen siskolle Intiaan kuva paketista ja kertoa millaisen "ilmaisen" avustuslaatikon kukin äiti täällä saa. Ajatelkaa miten paljon tällainen vaatepaketti auttaisi  perheitä Intiassa... siellähän monella perheellä on suurempi avun tarve kuin meillä Suomessa.

Paketissa on paljon tosi kivoja vaatteita, mutta myös retrokuvioisia, joista en itse kamalasti välitä. Ruskea ja oranssi ei muutenkaan ole omia suosikkivärejä, joten saa nähdä kuinka paljon näitä tullaan käyttämään. Samalla kun ihasteltiin tavaroita, kauhistelin kokoja. Toppapuku ja villapuku vaikuttavat järjettömän isoilta.. Meidän vastasyntynyt varmaan hukkuu niihin sisälle! Mietinkin pitäisikö ostaa lisäksi nyt talveen pienempi toppapuku ja villahaalari. Siinä vaiheessa maaliskuuta kun päästään kunnolla ulkoilemaan, voi olla edelleen tosi kylmä. Tai ehkä joulupukki toisi meille sopivan kokoiset asut.. ?

Mies taisi vasta nyt havahtua siihen konkreettiseen tosiasiaan, että olemme saamassa vauvan, lapsen, huollettavan. Nyt on liian myöhäistä panikoida; pulla on jo uunissa ja se on ihan kohta valmis! 

1 kommentti:

  1. Me ostettiin tulevalle tammi vauvalle pari pienempää pukua, nuo 70 senttiset menee todennäköisesti ensi vuonna alkutalvesta :)

    VastaaPoista