keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Talven muotia pienelle pojalle

Abu on taas venähtänyt pituutta niin, että vaatteet alkavat olla vähissä.  Koon 68cm vaatteet ovat muutamaa kappaletta lukuunottamatta aika nafteja, joten vaatekaapissa alkaa siirtymä kokoon 74cm. Kirppareilta on löytynyt tosi vähän kivoja poikien vaatteita, tuntuu että koko 74cm on väliinputoaja vauvojen kokojen ja taaperoiden kokojen välillä. 
 
Koska kirppiksiltä ei ole löytynyt mitään mieleistä, eksyin ihastelemaan eri nettikauppojen antimia. Suosikkini on nykyään Next - tästä valikoimasta löytyy mielestäni aina superkivoja ja mielikuvituksellisia vaatteita. Monet muut merkit tarjoavat niitä perinteisiä sinisiä ja harmaita raitaisia vaatteita, mutta Next käyttää kivasti eri kuoseja ja värejä tuomaan hauskaa ekstraa vaatetukseen. Myös näiltä perusmerkeiltä (Lindex, KappAhl, H&M...) löytyy kivoja talven uutuuksia. Verkkokaupoista löytyy useasti parempi valikoima lasten vaatteita kuin itse myymälässä.


 1 - Lindex
 2 - DPam
3 - Next
4 - Next 

Lindexin nallekuosinen paita on ihana! Sopivan pörröinen ja suloinen talvikäyttöön. Lumiukkkopaita puolestaan on niin hauska, että voisin ostaa sen vaikka käyttöaika voisi jäädä aika lyhyeen. DPamin body päätyi jo meidän ostoskoriin ja nappasin sen Abun vaatekaapin uudeksi piristykseksi.


 1 - Next
 2 - Next
3 - Next
     4 - KappAhl 
5- H&M 


Housuilla on kiva tuoda väriä vaatteisiin, vaikka muuten vaatteet olisivat yksinkertaiset ja siniset tai harmaat. H&M:ltä löytyi ihanan vihreät collegehousut, joissa on kivat polvi"suojat". Abulta puuttuu vielä tummanpunaiset pöksyt, jotka KappAhlilta löytyi. Nextiltä löytyi useita ihania neulehaalareita, joista tämä harmaa on yksi suosikeistani. 

1 - Next
 2 - Next


Eksyin tietysti myös katsomaan takkivalikoimia, vaikka Suomessa vallitsee haalarikausi seuraavien kuukausien ajan. Tummansininen duffelitakki on takkiklassikko - must have jokaiselle tyylikkäälle pikkupojalle. Kunhan Abu oppii hiukan kävelemään, ostan hänelle tällaisen. Vaunuissa takki ei ole erityisen kätevä, helma jää aina kummallisesti ruttuun selän taakse ja jalkojen suojaksi tarvitsee kuitenkin laittaa jotain. Keltainen anorakki on myös tosi kiva, vaikka kevättakiksi jos poika osaa jo kävellä.

Kuvista näkee, että tykkään aika klassisesta tyylistä, vaikka vaatteissa saa olla jotain pientä ekstraa. Kovin räikeistä ja monivärisistä vaatteista en pidä - monet trendikkäät lastenvaatemerkit ovat omaan makuun liian kirjavia ja kummallisen kuviollisia (Molo, Mini Rodini,..). Samat linjaukset pätevät myös omaan pukeutumiseen - tykkään klassikoista ja perusväreistä, mutta ostan välillä myös joitain kirkkaampia vaatteita, joilla piristää asua. Mies välillä vitsailee, että Abu on kuin Ken-nukke, jolle ostan vaatteita... Mutta onhan se ihanaa pukea oma lapsi suloisiin vaatteisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti