perjantai 9. lokakuuta 2015

Aikuisten ilta

Vietettiin torstaina erittäin myöhäistä synttäriäni.. Mies oli ollut kesällä matkoilla kun juhlin varsinaista synttäripäivää. Kesällä oli vaikea löytää illaksi lapsenvahtia, koska kaikilla oli koko ajan omaa ohjelmaa. Syksyllä illat ja viikonloput ovat täyttäneet sisustusjutut ja ikuisesti jatkuva asunto kuntoon -projekti. Päästiin siis vasta nyt syksymmällä juhlimaan synttäripäivääni.

Sovittiin syksyinen torstai synttäri-illaksi ja sain vanhemmat Abun lapsenvahdeiksi. Veimme pojan iltapäivällä iloisille isovanhemmille hoitoon ja sieltä hurautimme suoraan Vantaalle Flamingo Spahan rentoutumaan. Ja ah, kyllä lämpimissä altaissa lilluminen voitti ravintolassa pönöttämisen! Kuumavesiallas hemmotteli jumissa olevia niskoja, höyrysauna rentoutti hellävaraisessa huomassaan ja altaan vierellä nautittu skumppa virkisti kehoa ja mieltä. Kirsikkana kakun päällä oli paluu hiljaiseen kotiin... Abu jäi mummille yökylään ja me vanhemmat saatiin 10h katkeamatonta unta! Abun nukkuminen on ollut sen verran levotonta, että oma nukkuminen on saattanut jäädä 6-7 tuntiin, parissa palassa. Kummallista kyllä, pitkän yön jälkeen oli pää ihan kohmeessa nukkumisesta. Väsytti enemmän kuin kuvittelin. Ehkä kroppa ei ollut tottunut näin paljoon uneen...

Abu viihtyi mummilla hyvin ja mummi tykkäsi pikku yövieraasta. Abu oli nukkunut lähes yhtäjaksoisesti aamuun asti eikä onneksi ollut valvottanut lapsenvahteja. Ihanaa, että isovanhemmat tykkäävät hoitaa Abua sillä me vanhemmatkin tarvitsemme välillä lepohetkiä lapsen hoidosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti