maanantai 23. helmikuuta 2015

Mies hento valkoinen

Tänään on Abun laskettu päivä, mutta sen sijaan huomenna voidaan viettää pienen jäntevän miehen 5 viikon synttäreitä! Aika on kulunut todella nopeasti ja elämä on asettunut vähitellen tasaiseen arjen pyöritykseen. Mitään niin selkeää rutiinia ei olla vielä saatu aikaiseksi (eikä kai näin pienen kanssa sellaista oikein saakaan) mutta päivät kuluvat aika lailla samalla tyylillä kotona, kävelyillä ja lounastreffeillä. Päivän telkkariohjelmatkin ovat tulleet hyvin tutuiksi..

Abu on kasvanut pituutta ja painoa, mutta edelleen pääsääntöisesti käytetään koon 44 vaatteita. Ostin Abun syntymän jälkeen kirppikseltä muutamat koon 44 bodyt ja housut, joita ollaan käytetty ahkerasti. Onneksi pikku mies ei ole pulautellut kovinkaan paljon alkuviikkoina, niin vaatteita ei ole tarvinnut pestä ihan joka käytön jälkeen. Muutamat koon 50 vaatteet ovat jo sopivia, osa on vielä liian isoja. Lahkeita ja hihoja pitää kääriä monessakin vaatteessa, jotta Abu ei huku sisälle. Ollaan käytetty ahkerasti Tommy Hilfigerin koon 62 vaaleaa neulehaalaria, joka ostettiin joulun alennusmyynneistä ja jonka käytön pelkäsin jäävän vähäiseksi pienen koon takia. Onneksi haalari on vielä hyvinkin sopiva eikä pitkät hihat ja lahkeet haittaa, sillä siellä pysyy pikkuiset sormet ja varpaat hyvin lämpimänä..

Huomasin, että lähes kaikki koon 50 ja 56 vaatteet ovat valkoisia tai hyvin vaalea sävyisiä. Sormet syyhyää kevätvaatteita ostamaan, mutta en raaski enää tässä vaiheessa ostaa lisää pieniä kokoja.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti