maanantai 16. maaliskuuta 2015

Valmistautumista ristiäisiin

Abun ristiäiset ovat ensi lauantaina 21.3. Niihin on alettu valmistautumaan hyvissä ajoin shoppailemalla äidille ja pojalle, sekä leipomalla testiversiot muffinsseista. 

Ostin kokeeksi muutaman uuden mekon Zalandolta, koska en ehdi enkä jaksa kierrellä kauppoja. Haussa oli jotain kevään hempeää väriä, mutta mekkovalikoima on valitettavan suppea vielä tässä vaiheessa vuotta. Tilasin kolme mekkoa, joista kaksi oli pettymyksiä. Verkkokaupan kuvista on niin vaikea sanoa istuvatko mekot päällä ja millaista materiaali oikeastaan on. Arvaatteko mikä kolmesta mekosta on suosikkini? Postissa matkalla on vielä yksi mekko, jonka itse asiassa löysin ihan liikkeestä Kampista, mutta liikkeestä ostettuna mekolla ei ole palautusoikeutta. Nettikaupassa on ilmainen palautusoikeus, joten minulle on helpompaa tilata mekko netistä ja käydä hakemassa se läheisestä noutopisteestä, kuin ottaa vaihdossa lahjakortti, jota en välttämättä ikinä muista käyttää. Abulle löysin suloisen liivibodyn, joka vaihdetaan kastemekon tilalle kirkko-osuuden jälkeen.
Tarjolla tulee olemaan suklaakakkua, juustokakkua, muffinsseja ja suolaisia paloja. Tarkoitus on leipoa itse suklaamuffinsseja sinisellä vaniljakuorrutteella. Koska olen mämmikoura, on parempi harjoitella etukäteen kuin lähteä testaamaan kuorrutteen tekoa vasta H-hetkellä. Ok, olen kyllä nähnyt hienompia muffinsseja kuin nämä tekeleet ... mutta onhan tässä vielä aikaa harjoitella!  

  2 kommenttia:

 1. Ensimmäinen mekko on jotenkin erityisen sopiva ristiäisiin, juhlava, mahtaisiko se siis olla valintasi? :) Toka istuu myös sulle hyvin ja on jo aika kesäinen.

  Meille tulee sitten aikanaan nimiäiset ja kuvittelen pääseväni pukeutumisen suhteen todella vähällä. Mietin jo huvikseni tuossa kerran, että voitais pitää joku nimiäis-brunssi. Ihmisiäkin pyydetään ihan kourallinen, isovanhemmat, miehen sisarukset ja muutama kaveri...

  Tiina
  .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimiäisbrunssi on kiva ja rento idea nimiäisjuhliksi. :-) Itse asiassa suosikkimekkoni on kuvissa toisena näkyvä mekko! Harkitsen tosin vielä sen ja yhden toisen välillä.. naisten pukeutuminen on aina niin vaikeaa! :-)

   Poista