maanantai 25. elokuuta 2014

Raskausviikko 14

Tänään alkoi raskausviikko 14. Ja miltä tuntuu? Ihan samalta kuin viimekin viikolla. Keskiviikkona meillä on edessä toinen terkkarikäynti, tällä kertaa omalla terkkarilla. Ensimmäinen käynti osui keskelle pahinta loma-aikaa ja Töölön neuvolan "oma" hoitaja oli lomalla. Sen sijaan käytiin Lauttasaaren neuvolassa nuoren naisen vastaanotolla, joka sekoili hommissaan niin että pelkäsin hänen unohtavan tarkistaa tai mitata jotain oleellista. Lisäksi Lauttasaaren terkkari ei puhunut englantia, joten mies ei saanut käytännössä mitään irti ensimmäisestä käynnistä. 

Varmasti ainakin kaikki Helsingin odottajat ovat saaneet käteensä oheisen opuksen. Olen selaillut sitä aina välillä, kovin paljon hyödyllistä infoa sieltä ei ole vielä löytynyt. En ole myöskään innostunut kirjailemaan tuntojani opuksen tyhjille sivuille, mieluummin laitan niitä tänne blogiini.


Raskausviikosta 14 oppaassa kerrotaan: 

"Monet iloitsevat, kun vatsa alkaa näkyä, mutta kaikki eivät ole yhtä ilahtuneita niistä suurista muutoksista, joita kehossa tapahtuu.."  

Hmm, mahaa turvottaa kun on syönyt paljon hiilareita, muuten pystyn aikalailla vielä peittämään pienen kumpuni. Housujen ylin nappi on tosin avattu ja housut pitää kiinni napinlävessä oleva kumilenkkihässäkkä. Kieltämättä painonnousu hiukan ahdistaa, mutta onneksi vielä ei ole paino lähtenyt nousu-uralle. Keskiviikkonahan sen näkee missä mennään.

"Olet ehkä huomannut, että nännipihasi suurenevat ja tummuvat?"

Katselinkin aamulla suihkussa, että jopas värimaailma on muuttunut... Tisseissä muutokset näkyivätkin ensimmäisenä. Mies on tietysti ollut erityisen innostunut uudesta rintavarustuksesta - enemmän kuin minä. 

2 kommenttia:

  1. Mä oon taas niiiiin kade, kaikille kavereille on raskaana ollessa tullut nimenomaan hyviä muutoksia rintavarustukseen mutta mulla ei tunnu tapahtuvan mitään!!! :D...

    VastaaPoista
  2. Hehe, ehkä muutokset tulee sulle hiukan jälkijunassa. :-)

    VastaaPoista