lauantai 23. elokuuta 2014

Kaiken alku

Raskausviikkomittari näyttää 13 viikkoa. Pieni Mr Bean kasvaa mahassa ja iso ilo kasvaa sydämessä. Laskettu aika on 23.2 eli keskellä pimeintä ja kylmintä Suomen talvea.  Lisämaustetta elämään tuo intialainen mieheni, josta tulee kaksikulttuurisen ja kolmikielisen lapsen isä. Tai onhan hän jo nyt 4,5 senttisen vauvan isä, kuten itse ihmetteli ensimmäisessä ultrassa. Nyt siis mekin olemme hyvää vauhtia siirtymässä lapsellisten joukkoon.

Alku on mennyt kuin Strömssössä; häitä juhlittiin toukokuun puolivälissä ja jo heinäkuun alussa raskaustesti näytti positiivista. Muutaman viikon kuvotusta ja väsymystä lukuunottamatta olo ollut lähes normaali. Olen päässyt elämään, liikkumaan ja olemaan kuten ennenkin. Onneksi - olen lukenut tarpeeksi  viikkoja kestävästä pahoinvoinnista!

Ajatuksia on pakko päästä purkamaan "paperille", eihän kukaan lähipiirissä jaksa jatkuvasti kuunnella vauva-puheita. Enpä onneksi vielä ole vajonnut vauvahulluuteen tai -maniaan, mutta siihenkin on tietysti hyvä varautua... Blogissa voin pohtia vauva-aiheita, raskausoireita ja kaikkea söpöä. Kommentointi, sekä vinkit, ovat enemmän kuin toivottavaa - meillehän tulee ensimmäinen lapsi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti