perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kuulumisia

Blogissa on ollut hurjan hiljaista, liian hiljaista.. Kirjoittaminen on ollut mielessä joka päivä, mutta energiaa ja aikaa on ollut vähemmän kuin halua. Viime viikon matka meni hyvin, sain nukuttua ja liikuttua enemmän kuin kotona. Menin ajoissa nukkumaan ja hyödynsin aamun tunnin lenkkeilemällä Berliinin Tiergartenin puistossa. Ihanaa!  

Tämä mennyt viikko on puolestaan ollut hiukan helpompi töiden osalta, ei ole ollut ihan niin kiireistä kuin aiemmin. Olen yrittänyt lähteä ajoissa hakemaan Abua päiväkodista, mutta ne ruuhkat.. Nyt yksityisautoilijana huomaa miten älytömiä ruuhkia tietyissä kohdissa on aina ruuhka-aikaan. Jokaisessa autossa istuu tietysti vain yksi henkilö - kuski itse. Katsotaan auttaako ruuhkaan jossain vaiheessa valmistuva Länsimetro yhtään. Todennäköisesti ei. Itse matkustaisin mieluummin julkisilla, koska voisin käyttää työmatka-ajan jotenkin hyödyksi, voisin lukea kirjaa, tehdä töitä (vaikka heiluvassa bussissa se on hiukan haasteellista), tai päivittää tätä blogia! Autolla tosin matka-aikani puolittui ja ruuhkavuosielämässä se on iso päivittäinen säästö. 



Töiden jälkeen olemme Abun kanssa olleet lähinnä kotona sisätiloissa, luettu kirjaa, leikitty legoilla ja vain hassuteltu. Tänään olimme pojan kanssa aikaisemmin kotona, joten ehdittiin vielä iltapäivästä lähteä asioille kauppaan ja postiin. Nappasin kaupasta jätskin ja mentiin vielä lyhyeksi ajaksi puistoon keinumaan. Abukin oli hyvällä tuulella koko päivän, monena päivänä poika on olllut todella kiukkuinen ja kärttyinen. Jatkuisipa hyvä tuuli koko viikonlopun! Tällaisia kaikkien iltapäivien tulisi olla - rentoa ja huoletonta aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti