keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Sitten kun housut

Äitiyslomalla on kova kiire - kuluttaa rahaa. Tämä viikko on lähinnä mennyt lounastellessa kavereiden kanssa ja shoppaillessa vauvalle ja itselle. Alennusmyyntien loppupäivät ovat parasta aikaa löytää tavaroita hyvällä alennuksella. Yksi viime päivien löydöistä ovat uudet "sitten kun" housut.

"Sitten kun" vaatteet ovat niitä, jotka tungetaan kaappiin odottamaan oikeaa hetkeä. Yleensä onnistuneen nälkäkuurin jälkeen. Tai kun leveälahkeiset housut tulevat jälleen muotiin. Tai kun pinkki luomiväri on taas pop.

Nämä "sitten kun" housut kuuluvat kategoriaan "sitten kun raskaus on ohi ja pääsen taas urheilemaan". Ostin alennusmyynnistä hyvällä hinnalla uudet sporttihousut. Unelmissani pääsen vaunujen kanssa reippaalle kävelylenkille kevätaurinkoon pitkin Töölön rantoja, päässä Raybanit ja jalassa uudet pinkkiraitaiset sporttihousut. Ihmisellä on hyvä olla unelmia.

    

Näitä kuvia kun katsoo voin todeta, että oikeassa ovat - musta hoikentaa! Todellisuuden jättimäinen raskausmaha näyttää pieneltä kummulta. Hurjaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti