sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Syksyn viileimmät vaatteet

Ilmojen kylmetessä perheen pienimmälle tarvitaan taas vino pino lämmintä vaatetta, joten oli ihan pakko käydä shoppailemassa Abun kanssa. Varsinainen syy lähteä keskustaan oli ostaa itselle erittäin tarpeelliset farkut ja puseroita, mutta kun näitä vauvojen vaatteita on niin ihana ostaa...

Olen pyrkinyt ostamaan lähes kaikki Abun vaatteet kirppikseltä, mutta nyt tänä syksynä en ole löytänyt pojalle mitään sopivaa ulkoiluvaatetta, vaikka olen kolunnut kaikki Facebook-ryhmät ja usean varsinaisenkin kirppiksen. Haussa on ollut lämmin syystakki kaupunkikierroksille ja lyhyille ulkoiluille. Lindexiltä löysinkin juuri sopivan tummansinisen karvavuorellisen tikkitakin sekä suloiset Ugg-tyyliset harmaat karvabuutsit. Niiden kanssa sopii täydellisesti tämä Benettonin supersuloinen pipo. (Onko toi kettu vai koira? Ilmeisesti en ole enää kosketuksissa luontoon kun on niin vaikea tunnistaa eläintä...)

Takki ja tossut Lindex, pipo Benetton
Poikien mallistot ovat edelleen valitettavan sinisen ja harmaan sävyisiä, mutta onneksi välillä löytyy muitakin värejä. Benettonilta löysin ihanan raikkaan vihreäraidallisen neuletakin, jonka taskuja koristaa suloiset koirat. Zaran army-vihreä villapaita on ostettu jo aiemmin syksyllä ja käy täydellisesti alkusyksyn viileisiin päiviin. Kaipaisin poikien valikoimaan myös tumman punaista, sinapinkeltaista ja vaikka luumun väristä vaatetta. Toki meilläkin on paljon perus tummansinistä ja harmaata, kuten alla oleva Cartersin ihana neulerotsi, jonka mies osti kesän USAn matkaltaan.

Cartersin neule USAsta, Benettonin vihreäraidallinen villatakki, Zaran neule

Syksyn vaunulenkeille Abulla on jo viime kevään jäljiltä Polarn o Pyretin, jo klassikoksi muodostunut windfleece haalari. Kevään ihanin kirppislöytö on tämä käyttämätön ruskea kashmir-neulehaalari, jonka voi vaikka laittaa windfleecen alle antamaan lisälämpöä.


Haussa on vielä jonkinlainen välikausihaalari, jota voi käyttää windfleecen ohessa kun säät varsinaisesti kylmenevät. Äitiyspakkauksen toppahaalari on varmaan aika sopiva tänä talvena, joten ainakin aloitetaan talvikausi sillä. Kun Abu oppii kävelemään ja haluaa ryömiä/istua/möyrytä leikkipuistossa, tarvitaan vähän teknisempi ja paksumpi toppahaalari.

2 kommenttia:

  1. Eikö toi pipo oo pesukarhu :) Meillä siitä hyvä tilanne että tytön isoäiti hommannu jo talvelle ja syksylle ulkovaatetta niin ei tartte ittellä alkaa etsimään vaikka kyllä houkuttelis kovastikin :)

    VastaaPoista