maanantai 10. marraskuuta 2014

Isä-poika t-paidat

Kela lähettää kaikille äideille vanhemmille äitiyspakkauksen, joka sisältää valikoiman vaatteita ja tarvikkeita mitä pieni vauva saattaa tarvita. Laitettiin oma paketti tilaukseen viikko sitten ja nyt odotellaan, koska saadaan ilmoitus postista.

Sain viikonloppuna ajatuksen "isyyspakkauksesta", eli pienestä paketista, joka sisältää isälle tarpeellisia tai hauskoja tavaroita. Tämän voisi antaa vaikka joululahjaksi, sillä mies lähtee jouluksi Intiaan perheensä luo ja itse jään Suomeen. Minä en voi matkustaa enää niin myöhäisessä vaiheessa, varsinkaan noin pitkälle, joten jään joulun viettoon omien vanhempieni luo. Etäisyydenkin takia olisi ihana antaa lahja, joka viittaisi jotenkin tulevaan vauva-aikaan ja isä-poika yhteyteen. Mies on nyt jo jutellut mahalle, ja sopinut, että menevät pojan kanssa sitten yhdessä pelaaman futista ja katsomaan action-leffoja (kaikkia niitä leffoja, joita itse kieltäydyn katsomasta). Ideana on siis laittaa pakettiin yhteensopivat t-paidat isälle ja pojalle. 

Kuva
Jenkkilässä on paljon esimerkkejä daddy/baby t-paidoista, mutta en oikeastaan löytänyt yhtäkään tosi kivaa vaihtoehtoa. En halua korneja statementeja kuten "I was fastest", "My daddy makes pretty babies" jne, vaan jotain söpöä isää ja poikaa yhdistävää. Löysin sattumalta sivuston, jossa voi teettää t-paidan haluamallaan kuvalla ja tekstillä. Mahtavaa! Vielä pitäisi keksiä mitä painattaa t-paitaan.. 

Testailin muutamaa eri mallia Spreadshirtin nettipohjaisella suunnitteluohjelmalla. Ohjelma on mahtava, valittavana on useampia valmiita t-paitamalleja ja kuvia, mutta lisäksi paitaan voi lisätä omia tekstejä niin paljon kuin haluaa. Mielessäni on pari ideaa, joiden pohjalta testailin eri malleja ohjelmalla: 
1. Pöllön kuva ja teksti "Nigh Owl"
2. Tekstit "Cute" ja "Cuter" (vauvalle tietenkin se "cuter" tekstillä varustettu body)
3. Kolme t-paitaa, eli koko perheelle paidat tekstillä, Mr. , Mrs. ja Jr.

Miehelle tulisi siis t-paita ja vauvalle yhteensopiva body. Testailin muutamaa vaihtoehtoa pöllöpaidalle.Tässä malliversio Cute & Cuter paidasta ja bodysta. Värit ja fontit tietysti mätsäisi t-paidan ja bodyn välillä.Koko perheelle voisi teettää setin: 
Ongelmana noissa teksti-versioissa oli kivan fontin valitseminen ja kyllähän paita näyttää aika tyhjältä ilman mitään kuvaa tai logoa. Tällä hetkellä itse kallistun tuon pöllö-paidan puoleen.. 
Mitä mieltä sinä olet, mikä ideoista on suosikkisi?

ps. Jos lukijoissa on tuttuja, pitäkäähän tämä idea salaisuutena.. 
pps. Kaikki kuvat Spreadshirtin mallinnusohjelmalla tehtyjä.

1 kommentti:

  1. Moi! Hauska idea :) minäkin kallistuisin ehkä kuvalliseen paitaan, eli näistä pöllö-versioon :)

    VastaaPoista